Elk jaar is het voor mannen een zoektocht wat ze moeten dragen op de grote dag. Niet alleen de bruidegom dient in een mooi trouwpak voor het altaar te verschijnen. De vaders, getuigen en vrienden zullen ook de zoektocht starten naar een geschikt pak. OGER helpt je graag verder om je het perfecte trouwpak op maat voor deze speciale dag samen te stellen.

       

Jouw trouwpak op maat

Voordat je het jawoord geeft aan de liefde van je leven, dien je natuurlijk een geschikt pak voor je deze speciale dag te kopen. Of je nu op zoek bent naar iets 'low-key', iets extravagants of een traditioneel blauw trouwpak, één ding is zeker: je wil er op deze dag geweldig uitzien en je prettig en relaxed voelen. Door te kiezen voor een trouwpak op maat, heb je de vrijheid om de look tot in het kleinste detail zelf te creëren en samen te stellen. Geen stress. Geen compromissen. Gewoon een glim. Nodig je getuige, vader en toekomstige schoonvader uit en maak je klaar voor wat plezier tijdens het passen en aanmeten! Door voldoende tijd te reserveren van een minimaal 1 uur, zullen we genoeg tijd om onder het genot van koffie te luisteren naar je persoonlijke wensen en behoeften, en lopen gezamenlijk elke stap van het bestelproces en de keuzeopties die erbij komen. Al iets in gedachten? Voel je vrij om te vragen, we zijn hier om je het mooiste pak voor je belangrijkste dag aan te meten.

Stel zelf je eigen op maat gemaakte trouwpak samen bij OGER – al vanaf €648.

 


Plan een afspraak bij OGER Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Antwerpen

MAAK AFSPRAAK

       

Onze werkwijze

 

SELECTEER JE STOF

OGER biedt een uitgebreid scala van modellen en kleuren in dessins, van klassiek wol tot mengsels van zijde of kasjmier. Afkomstig van alleen de beste Italiaanse fabrieken, onze Wedding Collection biedt u honderden opties om uit te kiezen. Je vindt zeker een stof die precies past naar wat jij zoekt.

 

OPMETEN VAN JE MATEN

Exact afgestemd op de vorm en stijl die jij graag wilt. Met 105 mogelijke punten ter verandering in het heren trouwpak op het basis patroon en een extra 48 als het gaat om onze shirts, zullen we zorgvuldig de tijd nemen je op te meten en delen deze met onze Italiaanse kleermakers. Het resultaat? De perfecte pasvorm, natuurlijk. 

 

DESIGN OPTIES

Jouw wensen, kunnen wij maken. Van smalle of brede peak- of inkeping revers; van half canvas tot volledig handgemaakt; en keuze uit diverse knopen, zakken en voering en meer: onze veelzijdige design opties geven u de controle over het ontwerp van uw op maat gemaakte pak. Of u nu kiest om de datum van het huwelijk te gebruiken, de naam van je geliefde of een ander kenmerk, een monogram is een leuke manier om uw speciale dag nog onvergetelijker te maken. Mogelijke locaties van het monogram zijn de binnenzijde van je pak of kraag, uw (shirt) manchet of een combinatie van!

 

ORDERING

Voordat je het weet is het samenstellen van je trouwpak al voorbij. Ongeveer vijf weken na de bestelling zullen wij u van harte verwelkomen om het volledige op maat gemaakte pak af te passen. Als er wijzigingen nodig zijn, zullen wij deze gelijk in orde maken. 

Inspiratie

 

 

 

Raak geïnspireerd door onze diversiteit in opties voor heren trouwpakken. Veelal de meeste mannen kiezen een blauw trouwpak. Naast dat je door deze kleur loyaal en betrouwbaar overkomt, heeft blauw ook een breed kleurenpallet; van het traditionele marineblauw en donker nachtblauw tot modern helder Napolitaans blauw en lichtere tinten. Toch opzoek naar een andere kleur? Geen probleem. Wij kunnen jouw wensen werkelijkheid laten worden.

 

En wil je trouwen in een 2-delig pak, een 3-delig pak, een smoking of toch een ander model? Laat je inspireren en adviseren door onze maatwerkspecialisten en bleef je mooiste dag in stijl. Stel zelf je eigen op maat gemaakte trouwpak samen bij OGER – al vanaf €648.-

       

Plan een afspraak bij OGER Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Antwerpen

MAAK AFSPRAAK