Luxe fragrances

Of het nu gaat om parfum, geuraccessoires voor in huis of een luxe textiel/jeans parfum: wij bieden het aan in onze collecties. Een luxe geur in welke vorm dan ook is altijd een passend cadeau. Zo biedt Jacob Cohën geurkaarsen met een kaarshouder gemaakt van ponyhaar, om elke woning of kantoor sfeervoller te maken.


Zachte knitwear

Een Oger-variant van de traditionele kersttrui is er nog niet, maar gelukkig is ook een trui van zachte en warme cashmere minstens zo treffend. Deze luxe en zachte knitwear kan thuis op een ontspannen manier gedragen worden of gecombineerd worden met een overhemd. De stoffen van OGER Italian knitwear zijn zeer fijn gesponnen, waardoor de trui niet jeukt en minimaal zal pillen.


Onmisbare accessoires

Iedere man moet goed voor de dag komen tijdens de gezellige feestdagen. Wellicht wordt het een voornemen voor 2020: het toevoegen van een accessoire bij de look. Van manchetknopen tot aan bretels, business tot aan feestelijke gelegenheden: kies je gelegenheid en de daarbij behorende accessoire.


OGER's gift essentials

Op zoek naar een uniek cadeau voor een man? Bekijk dan onze speciale selectie van essentiële cadeau's met o.a. parfums, accessoires en zachte knitwear.


OGER's exclusive gifts

Op zoek naar een exclusief cadeau voor een man? Bekijk dan onze speciale selectie exclusieve cadeau's met daarin accessoires, parfums en knitwear van onze mooiste ateliers en specialisten. Denk bijvoorbeeld aan een zachte en luxe Loro Piana sjaal.