Op steenworpafstand van OGER Amsterdam bevindt zich Atelier Munro by OGER. Atelier Munro en Oger combineren hun expertise op het gebied van maatwerk en persoonlijke service om echte kleermakers excellentie te bereiken.

Bij Atelier Munro x OGER geloven we dat de toekomst van je garderobe persoonlijk en op maat gemaakt is. Door alleen te produceren wat een klant wil, kunnen we verspilling minimaliseren en een tegengif bieden voor fast fashion.

Met bewezen kundigheid op het gebied van kleermakerij combineren we innovatieve technologie, traditioneel vakmanschap en een zeer bekwaam team van toegewijde - en uiterst vriendelijke - experts om u een nieuwe manier te bieden om uw ideale garderobe te creëren. We bieden een echt persoonlijke ervaring, van een eenvoudig montage-, creatie- en bestelproces tot een breed scala aan manieren om uw op maat gemaakte herenkleding te personaliseren.

Van pakken en jassen tot schoenen en denim, elk stuk wordt op maat gemaakt naar jouw persoonlijke smaak. Geïnspireerd en geïntrigeerd door Italiaanse styling en vakmanschap, zijn onze looks ontworpen en ontwikkeld in Amsterdam met de beste materialen en vervolgens gebouwd door 's werelds beste ateliers.