Winkelwagen

10% extra korting met code: LPS19

Made to Measure Sale

Wij nodigen u uit om gebruik te maken van onze Made to Measure Sale tot en met dinsdag 24 december. Tijdens deze periode geniet u van gereduceerde prijzen. U heeft de keuze uit een ruim aanbod van seasonal FW19 business stoffen. Dat wil zeggen dat u items van de meest gerenommeerde Italiaanse stoffenhuizen als Loro Piana, Vitale Barberis en Ferla kan laten aanmeten met de volgende actie:

2 maatpakken van €2000,- voor €1299,-.

2 maatjasjes van €1400,- voor €899,- 

2 maatshirts van €360,- voor €229,-.

Daarnaast bieden wij u een mooie combi deal aan waarbij u bij aankoop van 2 maatjasjes een chino kunt aanschaffen voor €149,-.

       

Plan een afspraak bij OGER Amsterdam, Atelier Munro x OGER Rotterdam, Den Haag & Antwerpen

MAAK AFSPRAAK

      

Maatwerk

Als je ons bezoekt voor een maatpak, kom je voor twee keuzes te staan: welke maakwijze en welke stofsoort? Dit is een ware uitdaging. De maakwijze bepaalt je pak voor 75%, wat zich uit in het draagcomfort en het gedrag van het pak. De stofsoort bepaalt de overige 25%, wat te zien is in de loop van het pak. Qua maakwijzes kun je kiezen uit half canvas, full canvas, handmade en het Italiaanse maatwerk.

CUSTOM MADE
Pakken vanaf €498 En overhemden vanaf €98
Duizenden opties Stoffen, knopen, details
Binnen 4 weken Snel geleverd
Diverse maakwijzes Half canvas en full canvas
Meer info
SARTORIALE
Pakken vanaf €998 En overhemden vanaf €248
Full Canvas Ultiem draagcomfort
De Milaneese stijl Degelijk en zakelijk
De Napolitaanse stijl Verfijnd en aanwezig
Meer info
BESPOKE
Ultieme luxe In comfort, elegantie en verfijning
Vervaardigd in Italië Met de hand gemaakt
Ambacht Op z'n puurst
Oneindig Jij bepaalt alle opties
Meer info

       

Plan een afspraak bij OGER Amsterdam, Atelier Munro x OGER Rotterdam, Den Haag & Antwerpen

MAAK AFSPRAAK

      

       

In de afgelopen twintig jaar heeft OGER elke gelegenheid aangegrepen om haar expertise op het gebied van kleding op maat met kennis van specialisten te vergroten en deze kennis vervolgens onmiddellijk met de klant te delen. Het resultaat wordt uitgedrukt in een aantal spraakmakende maatwerklijnen en creatieve verrassingen. In een line-up die ongeëvenaard is. Qua prijs (vanaf €568), voor een pak op maat. Naast pakken heeft u ook de mogelijkheid om jassen en shirts op maat te laten vervaardigen. Als het gaat om het toegankelijk maken van kleermaker aan de ene kant en het onderscheiden van een unieke ervaring aan de andere kant, heeft OGER innovatie altijd door de jaren heen omarmd. Dit om de klant mee te nemen op de gepassioneerde ontdekkingsreis naar de perfecte of, als dat het geval is, imperfecte lijnen. Om de klant te plezieren bij het kiezen van een materiaal van Loro Piana, Ariston, Dormeuil of Scabal en om de klant in staat te stellen een persoonlijke verklaring af te leggen die is voorafgegaan door een creatief proces dat alleen de klant past. U kunt voor het maken van een afspraak contact opnemen met uw maatwerkspecialist of zelf online een tijdstip selecteren!

Het perfecte pak voor jouw bruiloft

Een bruiloft is een bijzondere en gedenkwaardige dag in het leven van twee dierbaren. Traditioneel of extravagant, bij de keuze van de outfit is één ding zeker: u wilt er goed uitzien, en u nog beter voelen! Middels Custom Made is het mogelijk een look tot in de kleinste details vorm te geven. Peak of notch revers, half-canvas of volledig met de hand gemaakt, alsmede een grote selectie aan stoffen, knopen en voeringen. Wilt u een nog persoonlijkere touch aan de outfit geven? Leg middels een monogram de datum van het huwelijk of de naam van uw partner vast onder de kraag, in de voering van het pak of op de manchet.