Al 30 jaar heeft OGER ervaring met de beste maatwerkspecialisten ter wereld. Geïnspireerd door de Italiaanse stijl en vakmanschap. We werken met de beste stoffen van de beste Italiaanse weverijen, gemaakt door werelds top atelier zoals Attolini, Orazio Luciano, Zegna, Corneliani, Finamore en vele andere luxury merken. De levering van pakken is binnen 4 tot 6 weken.

OGER is al ruim 30 jaar expert op het gebied van maatwerk. De maatpakken van OGER zijn inmiddels een begrip in Nederland en daarbuiten. Dit komt mede door de extensieve kennis van onze maatwerkspecialisten. Het resultaat wordt uitgedrukt in de spraakmakende maatwerklijnen en creatieve stukken. U kunt bij ons terecht voor een pak op maat vanaf €568. Naast maatpakken zijn wij ook gespecialiseerd in het vervaardigen van jassen, shirts, broeken en schoenen op maat. Het is onze ambitie om de klant mee te nemen op een gepassioneerde ontdekkingsreis in de wereld van ‘bespoke tailoring’. Ons royale aanbod van stoffen wordt ingekocht bij de voornaamste ateliers van de industrie, waaronder Loro Piana, Ariston, Fox Brothers & Solbiati. U kunt via de bovenstaande categorieën een afspraak maken bij één van onze maatwerkspecialisten!

Het perfecte trouwpak

Een bruiloft is de gedenkwaardige dag in het leven van twee dierbaren. Traditioneel of extravagant, bij de keuze van het trouwpak is één ding zeker: u wilt er goed uitzien, en u nog beter voelen! Als specialist in maatwerk, vallen trouwpakken op maat hier ook onder. Peak of notch revers, half-canvas of volledig met de hand gemaakt, alsmede een grote selectie aan stoffen, knopen en voeringen. Wilt u een persoonlijkere touch aan het trouwpak op maat geven? Leg middels een monogram de datum van het huwelijk of de naam van uw partner vast onder de kraag, in de voering van het pak of op de manchet. Bij OGER geloven wij in service tot het altaar!