Rollor Packaging
Rollor Packaging
Rollor Suit Packaging

Sinds zijn oprichting heeft Rollor een wereldwijde bekendheid opgebouwd. Van onderscheidende, karakteristieke producten tot exceptionele marketing tools, unieke oplossingen en volledig geïntegreerde pak- en verzendprocessen. Rollor is de partner voor diegene die pakket verzendingen en klanttevredenheid belangrijk vinden.

De rollor technologie is een bewezen techniek dat kreuk-vrije kledingstukken garandeert. Rollor is de enige dat altijd voor een kreukvrij resultaat staat. Het design filosofie is simpel; ‘de producten worden ontworpen als vliegtuigen. Het totaal is belangrijker dan de som van stukken. Elk onderdeel is er met een reden. Niets is teveel, er is nagedacht over ieder aspect en elk detail is tot op de puntjes verzorgd.

De simpele techniek achter Rollor is het oprollen van kleding tussen de randen. Dit verwijdert scherpe hoeken en enige mogelijke externe druk. Alles tussen de randen verkreukelt niet, wordt niet vies en kan niet beschadigen. Rollor is de oplossing voor transport van fijne kledingstukken.

Van Nederlandse bodem: Rollor is een 100% Nederlands bedrijf. Zij ontwikkelen stijlvolle, duurzame producten en oplossingen dat de frustraties van kleding met kreuken na een bestelling of reis wegnemen bij klanten. Alle designs zijn keer op keer vernieuwend met prachtige ontwerpen dat de verwachtingen van zijn klanten meer dan waar maakt. De Rollor komt in vier verschillende maten; S, M, L en XL. De grootte van kledingstukken kunnen namelijk verschillen.

Rollor gebruikt alleen de beste materialen, die de voorkeur hebben bij lokale leveranciers. Dit helpt het bedrijf bij het garanderen van het gebruik van alleen de hoogst waardige materialen, die matchen bij de gewenste functionaliteit. Elk onderdeel wordt elke keer weer zorgvuldig geselecteerd en getest.

De Rollor technologie bevindt zich in een wereld waar alles nog te ontdekken valt, en door regelmatige testen en vernieuwingen, weten zij de klant altijd optimaal te bedienen. Duurzaamheid is een kernwaarde voor Rollor. De verpakkingen van Rollor zijn volledig gemaakt van karton, zonder enige gebruik van plastic. Alle kartonnen verpakkingen zijn gemaakt van FSC-certificaat papier, dat bestaat uit 100% gerecyclede materialen. Daarnaast werkt Rollor samen met leveranciers die milieu vriendelijk zijn. Door zijn kreukvrije garantie, hoeven kledingstukken minder vaak gestoomd te worden door consumenten.

Bedrijven die gebruik maken van de Rollor technologie en pakketjes geretourneerd krijgen hoeven dankzij de kreukvrije garantie, pakken minder vaak stomen. Wat leidt tot besparingen van energie en water. Bij OGER maken wij gebruik van de rollor packaging voor het verzenden van al onze pakken. Kwaliteit en service staan voorop binnen OGER. Dankzij deze techniek verzorgen wij al onze klanten kledingstukken die er net zo strak uitzien als voor de verzending.

Rollor GIF