OGER RED 10% STUDENTENKORTING
OGER RED 10%  STUDENTENKORTING
OGER RED Studentenkorting

Het nieuwe schooljaar is begonnen, tijd voor een frisse start. En hoe doe je dat beter dan in een compleet nieuwe outfit van OGER RED? De collectie bestaat onder andere uit formele en casual overhemden, pakken met een eigentijdse pasvorm en verschillende accessoires. En we hebben goed nieuws: studenten ontvangen nu 10% korting op de gehele collectie! 

Graag presenteren we je de Spring/Summer '19 herencollectie van ons eigen label OGER RED. Een collectie die in 2009 door Martijn Lusink in het leven werd geroepen en inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het merkenpakket van OGER. Met een geweldige pasvorm en scherpe prijzen is OGER RED het toonbeeld van bereikbare luxe.

 
Voor studenten is de OGER RED herenkleding extra aantrekkelijk, omdat je op vertoon van je geldige collegekaart 10% korting krijgt op het gehele assortiment van OGER RED.
 

Geldt de 10% korting ook op online orders?


Jazeker! Dit werkt als volgt: 

  • ► stuur een email vanaf je studenten e-mailaccount naar service@oger.nl of vertoon jouw studentenkaart in één van onze stores.
  • ► ontvang binnen 24 uur een e-mail met een persoonlijke kortingscode en vul deze in, als je je online winkelmand bekijkt

 *De studentenkorting op OGER RED geldt ook op maatwerk. De korting is niet geldig in combinatie met andere promoties, zoals het smokingpakket en sale aanbiedingen.

 

Bekijk nu de selectie herenkleding van OGER RED

 

Dit seizoen kenmerkt zich door het gebruik van extra luxe stoffen, waarbij we samenwerken met stoffenhuizen als Vitale Barberis Canonico, Carlo Barbera en Ferla voor de pakken en de jasjes en met Thomas Mason voor de shirtcollectie. Het beeld is zakelijk en elegant, maar gegoten in een jong en eigentijds jasje.

 

Naast het blauwe en grijze geweld in pakken met veel variatie in kleurdieptes en patronen spelen natuurtinten als verschillende kleuren groen en blauw een belangrijke rol in het beeld van OGER RED. Geregeld zit zowel in pakken als in shirts een klein beetje stretch om de nadruk op comfort te vergroten.